Handen en voeten verzorging

Nu de warme maanden op ons staan te wachten is het belangrijk om je huid goed te blijven verzorgen en te hydrateren. Door de warmte raakt zij sneller droog wat een oncomfortabel gevoel kan geven. In dit artikel geef ik jullie een aantal tips voor het verzorgen van je handen en voeten zodat zij de komende maanden goed verzorgt blijven.

Ik zorg graag voor jullie handen en voeten.

Handen verzorging behandeling zonder maskertje: € 15,00

Handen verzorging met een parafine masker: € 20,00

Voeten verzorging behandeling zonder een maskertje: € 20,00

Voeten verzorging behandeling met een parafine maskert of tea-tree masker: € 25,00

In combinatie van de handen of voeten verzorging, nagels lakken: € 5,00

Tip 1: Scrubben

Deze tip heb je vast vaak gehoord, maar het werkt echt. Doormiddel van het scrubben van je huid, verwijder je de dode huidcellen en eventuele crèmes die je hierna opsmeert worden beter opgenomen door je huid. Ik raad aan om een scrub te gebruiken die natuurlijke oliën bevat, door de olie raakt je huid al een beetje gehydrateerd. Na het gebruik van een scrub wordt je huid heerlijk zacht.

Tip 2: Gebruik een handcrème die geschikt is voor jouw huidtype

Er zijn allerlei handcrèmes op de markt voor verschillende huidtypes, om het beste uit een product te halen en het beste resultaat te krijgen zou ik kiezen voor een crème die geschikt is voor jouw huidtype. Een tip, Let wel op dat de crème geen hoog alcoholpercentage of petroleum bevat, dit zijn nare ingrediënten die je liever niet op je huid smeert.

Ik gebruik in mijn salon De hand en body creme van Medex uitstekende creme voor de huid te hydrateren. Het kost € 19,00. Niet goedekoop maar wel een heel goede creme.

medex-hand-cream-review04.jpg

Voor veel vrouwen zijn de handen toch wel het visitekaartje. Een goede handcrème om je handen te verzorgen is dan wel essentieel. Vandaag ga ik jullie wat vertellen over de handcrème van Medex.Dit is ook nog eens één van de best verkochte producten van Medex. De handcrème van Medex zit verpakt in een luxe doosje met mooie gouden details. Daarin zit dan uiteraard de tube handcrème. De handcrème bevat een inhoud van 100 ml en is geschikt voor ieder huidtype. De handcrème bevat hoofdzakelijk natuurlijke ingrediënten.

De handcrème trekt erg snel in en dat vind ik erg prettig omdat je de meeste dingen toch met je handen doet. Ook geeft hij bij mij geen vettig laagje, maar voelen mijn handen gewoon erg zacht aan. De geur is erg lekker, maar wel lastig te omschrijven. De geur is zoet, zacht en neutraal.

Ook beschermt deze handcrème je handen tegen geuren van vis, uien & knoflook. Hiervoor moet je vlak voor het werk je handen inmasseren. Na het werk was je je handen met zeep en smeer je opnieuw je handen in.

De Medex Hand & Body Cream 100 ml is verkrijgbaar voor een prijs van €18,50.

Dit is iets wat vaak vergeten wordt. Ik moet je eerlijk bekennen, ook ik ben hier schuldig aan. Ook voor je voeten moet je goed zorgen, en na een hele dag in schoenen gezeten te hebben en te zijn gewassen vindt de huid van je voeten het erg prettig om goed verzorgt te worden.
Als je je voeten dagelijks insmeert zal je snel merken dat je huid soepeler wordt en dit ook blijft. Als je deze stap in je dagelijkse beautyroutine toevoegt, zal je dit op een gegeven moment niet meer vergeten. Er zijn verschillende voetencrèmes op de markt, maar het is belangrijk om een goede voete creme te gebruiken.

Ik gebruik en verkoop in mijn salon de voet creme van Ginkèl`s 150 ml. Het kost € 15,00

Oh wat een cliché hoor ik jullie denken. Maar hydratatie gebeurt niet alleen van buitenaf, maar ook van binnenuit. Water drinken is natuurlijk belangrijk voor je gehele lichaam, dat lezen en horen we overal. Maar door voldoende water te drinken blijft je huid ook in een goede conditie. Ben je niet zo’n liefhebber van de smaak van water? Probeer het eens met stukjes fruit of een schijfje citroen.

Hopelijk hebben jullie wat aan deze tips voor de warme periode.

Liefs,

Cristina

salon-fotos-023salon-fotos-022

 

Cristina`s foto`s 071

 

 

laatste-fotos-24-102016-022laatste-fotos-24-102016-021