Nu de warme maanden op ons staan te wachten is het belangrijk om je huid goed te blijven verzorgen en te hydrateren. Door de warmte  raakt zij sneller droog wat een oncomfortabel gevoel kan geven. In dit artikel geef ik jullie een aantal tips voor het verzorgen van je handen en voeten zodat zij de komende maanden goed verzorgt blijven.

Ik zorg graag voor jullie handen en voeten.

Handen verzorging behandeling zonder maskertje: € 15,00

Handen verzorging met een parafine masker: € 20,00

Voeten verzorging behandeling zonder een maskertje: € 20,00

Voeten verzorging behandeling met een parafine maskert of tea-tree masker: € 25,00

In combinatie van de handen of voeten verzorging, nagels lakken: € 5,00

Ik gebruik in mijn salon De hand en body creme van Medex uitstekende creme voor de huid te hydrateren. Het kost € 18,50. Niet goedekoop maar wel een heel goede creme.

Dagelijks insmeren van je voeten
Als je je voeten dagelijks insmeert zal je snel merken dat je huid soepeler wordt en dit ook blijft. Als je deze stap in je dagelijkse beautyroutine toevoegt, zal je dit op een gegeven moment niet meer vergeten. Er zijn verschillende voetencrèmes op de markt, maar het is belangrijk om een goede voete creme te gebruiken.

Ik gebruik en verkoop in mijn salon de voet creme van Ginkèl`s 150 ml. Het kost € 15,00

Oh wat een cliché hoor ik jullie denken. Maar hydratatie gebeurt niet alleen van buitenaf, maar ook van binnenuit. Water drinken is natuurlijk belangrijk voor je gehele lichaam, dat lezen en horen we overal. Maar door voldoende water te drinken blijft je huid ook in een goede conditie. Ben je niet zo’n liefhebber van de smaak van water? Probeer het eens met stukjes fruit of een schijfje citroen.

Hopelijk hebben jullie wat aan deze tips voor de warme periode.