Mesotherapie met naalden

Bestaat al sinds 1952

Huidveroudering rond de mond wordt gekenmerkt door verticale rimpels op en rond de lippen, marionetlijntjes en diepere neus-lippenlijn, fronzen van de mond, collagenverlies en verslapping.

Waarom mesotherapie het laten doen?
Mesotherapie zorgt dat de stofwisseling in de huid worden activeert en hierdoor kan dus verouderingsverschijnselen worden behandeld. Het samenklonteren van collageen wordt bijvoorbeeld ongedaan gemaakt. Dat is weer goed voor de egaliteit van de onderste huidlagen waardoor de huid nieuwe veerkracht en elasticiteit ( terug ) krijgt.

 

Ik het een aantal flink diepe rimpels, een paar prikjes en die rimpels zijn zeker weg?

Nee, zo werkt niet. Echt diepe rimpels met deze techniek niet opgevuld of weggehaald worden. Het gaat om de gladtrekkend en verfrissend effect. Mesotherapie kan heel mooi rondom de ogen en mond worden gebruikt. Ook kunnen de schadelijke gevolgen van roken, luchtvervuiling en zonlicht worden aangepakt. Daarnaast is het een goed middel voor de behandeling van droge en ruwe huid.

Mesotherapie wordt uit d.m.v. inspuitingen met een speciaal apparaat genaamd ‘mesogun’. Dit apparaat zorgt er voor dat op een snelle en doeltreffende wijze de werkzame stof wordt ingespoten.

U ziet het resultaat vanaf de eerste behandeling maar voor een betere resultaat is geadviseerd om een kuur van 5 behandelingen te doen.
De huid ziet er weer jong en strallende uit na 5 behandelingen. Oneffenheidjes worden minder, ook kleine rimpels, echt diepe rimpels zijn minder diep, vaak weer acceptabel, maar mesotherapie is geen filler. Wanner men volledig glad wil zijn, zal men het af moeten maken met fillers en botox, u moet zich wel af te vragen of het mooi is. Een mooie, gave huid, waar de ontsierende sporen van stress, ziekte, een zwaar leven of ouderdom van weggewerkt zijn, is anders dan glad gespoten.

Producten:

Werkstoffen:
Hyaluronzuur: Vochtvasthoudende stof. Deze stof hydrateerd de huid en voorkomen dat de huid vocht verliest.

Vitaminen: Speelt een belangrijke rol bij verschillende huidfuncties, zoals bij de collageeensynthese, het herstel van de bescherming tegen schade door vrije redicalen, bij wondheling en bij het beschermen tegen veroudering.

Anti-oxidanten: DMAE is een krachtige mix van antioxidanten die de celmembranen in de huid stabiliseert, fungeert als neurotransmiter, de huid lift en verstevigt en als drager kan fungeren voor andere werkstoffen.

Cafeïne: De toename van cafeïne in de huid kn andere mechanismen bundelen, zoals melanognese, en op bepaalde ontstekingen een regulerende werking hebben. Hetzelfde mechanisme verhoogt de perifere bloedstroom en het gebruik hiervan in combinatie met andere stimulerende actieve stoffen in de lederhuid is vaak toegepast om de kwaliteit en de dichtheid van de weefsels te verbeteren.

Per behandeling kost het € 75,00

Mesofill 2 ml hyaluron: € 60,00

Hebt u er ook genoeg van om elke dag uw rimpels te bekijken? Mesolift kan uw diepe rimpels opvullen.

De resultaat is fantastisch en per direct.