Verzorging handen en voeten

Nu de koude maanden eraan komen is het belangrijk om de huid goed te blijven verzorgen en te hydrateren. Door de warmte droogt die sneller uit wat een oncomfortabel gevoel kan geven. In dit artikel geef ik een aantal tips voor het verzorgen van handen en voeten zodat zij de komende maanden goed verzorgd blijven.

Ik zorg graag voor de handen en voeten van iedereen.

Handen verzorging behandeling zonder maskertje: € 15,00

Handen verzorging met een parafine masker: € 20,00

Voeten verzorging behandeling zonder een maskertje: € 20,00

Voeten verzorging behandeling met een parafine maskertje of tea-tree masker: € 25,00

In combinatie van de handen- of voetenverzorging, nagels lakken: € 5,00

Tip 1: Scrubben

Deze tip hebt u vast vaak gehoord, maar het werkt echt. Door middel van het scrubben van de huid, worden de dode huidcellen verwijderd en eventuele crèmes die hierna aangebracht worden, worden beter opgenomen door de huid. Ik raad aan om een scrub te gebruiken die natuurlijke oliën bevat omdat de huid dan al een beetje gehydrateerd wordt door de olie. Na het gebruik van een scrub wordt de huid heerlijk zacht.

Tip 2: Gebruik een handcrème die geschikt is voor uw huidtype

Er zijn allerlei handcrèmes op de markt voor verschillende huidtypes. Om het beste uit een product te halen en het beste resultaat te krijgen zou ik kiezen voor een crème die geschikt is voor uw eigen huidtype. Een tip: Let wel op dat de crème geen hoog alcoholpercentage of petroleum bevat, dit zijn nare ingrediënten die je liever niet op je huid smeert.

Ik gebruik in mijn salon de hand crème van Ginkel`s. Dit is een uitstekende crème om de huid te hydrateren.  De hand crème kost het € 11,50. Niet goedkoop maar die is wel een heel goede crème.

Voor veel vrouwen zijn de handen toch wel het visitekaartje. Een goede handcrème om je handen te verzorgen is dan wel essentieel. Vandaag ga ik u wat vertellen over de handcrème van Ginkel`s, de tube handcrème heeft een inhoud van 100 ml en is geschikt voor ieder huidtype. De handcrème bevat hoofdzakelijk natuurlijke ingrediënten Aloe-vera. De handcrème trekt erg snel in en dat vind ik erg prettig omdat je de meeste dingen toch met je handen doet. Ook laat het bij mij geen vettig laagje achter, maar voelen mijn handen gewoon erg zacht aan. De geur is erg lekker, maar wel lastig te omschrijven. De geur is zoet, zacht en neutraal.

Ook beschermt deze handcrème de handen tegen geuren van vis, uien & knoflook. Gewoon even inmasseren net voor u aan deze werkjes begint. Na het karweitje de handen wassen met zeep en opnieuw de handen insmeren.

Dit is iets wat vaak vergeten wordt. Ik moet eerlijk bekennen dat ook ik ben hier schuldig aan ben. De voeten hebben ook een goede verzorging nodig. Na een hele dag in schoenen gezeten te hebben en te zijn gewassen vindt de huid van de voeten het erg prettig om goed verzorgd te worden.
Bij een dagelijks regime van de voeten insmeren merkt u al gauw dat de huid soepeler wordt en dit ook blijft. Voeg deze stap toe aan de dagelijkse beautyroutine en op een gegeven moment wordt het niet meer vergeten. Er zijn verschillende voetcrèmes op de markt, maar het is belangrijk om een goede voetcrème te gebruiken.

Ik gebruik en verkoop in mijn salon de voetcrème van Ginkèl`s 150 ml. De prijs is € 11,20

“Oh! Wat een cliché!” hoor ik u denken. Maar hydratatie gebeurt dus niet alleen van buitenaf, maar ook van binnenuit. Water drinken is natuurlijk belangrijk voor het hele lichaam, dat lezen en horen we overal. Maar door voldoende water te drinken blijft de huid ook in een goede conditie. Geen liefhebber van de smaak van water? Probeer het eens met stukjes fruit of een schijfje citroen.

Hopelijk hebben jullie wat aan deze tips voor de koude periode.

salon-fotos-023salon-fotos-022

Cristina`s foto`s 071

laatste-fotos-24-102016-022laatste-fotos-24-102016-021