Gezichtsbehandelingen

Voor een mooie huid

Waarom is een gezichtsbehandeling zo belangrijk?

Een gezichtsbehandeling is bedoeld om uw gezicht grondig te reinigen, de conditie van uw huid te verbeteren en om vroegtijdige huidveroudering tegen te gaan en heerlijk te ontspannen. U heeft maar een huid, daar moet u zuinig mee omgaan. Uw huid staat dagelijks bloot aan schadelijke invloeden van buitenaf. Het is daarom geen overbodige luxe om regelmatig een bezoek te brengen aan de schoonheidspecialist.

Voor wie?

Iedereen: dames, heren, jong, oud

Een schoonheidsbehandeling bestaat uit de volgende stappen:

Reinigings melk; reinigingsgel of reinigings mousse / peeling:

Door de dode huidcellen te verwijderen wordt de huid zachter, gladder en worden poriën fijner. De huid kan de crème die daarna wordt aangebracht beter opnemen.

Lotion:

De huid schoonmaken en de poriën afsluiten

Massage: Ter ontspanning of  om klachten weg te nemen.

Genieten: Genieten is zeker een belangrijk aspect van massage. Het is even tijd en aandacht, speciaal voor uzelf zonder alle (storende) prikkels uit onze moderne samenleving.

  • Afvoer van afvalstoffen: De bloedcirculatie en de lymfeklieren worden geactiveerd. Hierdoor kunnen afvalstoffen het lichaam sneller verlaten.
  • Activering van de doorbloeding: De doorbloeding wordt gestimuleerd, de stoffen die daarna worden aangebracht worden beter opgenomen.

Meer informatie over de massage, zie bij het hoofdstuk ontspanningsmassage

Masker:

Als de doorbloeding wordt gestimuleerd, worden huidcellen optimaal voorzien van zuurstof en voedingstoffen.

Beschermen (dag- / nachtcrème):

Uw huid staat de hele dag bloot aan invloeden van buitenaf. Belangrijk is de huid hiertegen te beschermen.

Complete gezichtsbehandeling:
Reinigingsmelk, peeling m.b.v. borstelapparaat, epileren en eventueel bovenlip harsen, stomen (vapozone apparaat), onzuiverheden verwijderen, ontspannende gezichts-, hoofd-, hals-, nek-, decolleté-, schoudermassage, masker, lotion, dag- of nachtcrème.
Deze behandeling duurt ongeveer 1 1/2 uur en kost €50,00

Anti-aging behandeling:
Deze behandeling is hetzelfde als een complete gezichtsbehandeling, maar het verschil is dat het wordt behandeld met speciale producten voor de oudere huid.

Van productie tot levering, het begint bij Ginkel`s: Professional Face care

Mensen

Door de specialisatie in kleinschalige producties en specialistische recepturen vormen de medewerkers het hart van het bedrijf. Door de ervaring van de medewerkers en doelgerichte opleidingen beschikken zij over de juiste capaciteiten om dagelijks flexibel en accuraat kwaliteitsproducten te ontwikkelen, produceren en uit te leveren. Bij Ginkel`s draait het niet om massaproductie en robots, maar draait het om kennis, ambacht, kwaliteit en detail. En dat allemaal inmiddels sinds 1984.

Als we naar de toekomst durven te kijken, dan zien we voorzicht en meer holistische benadering van cosmetica en behandelingen ontstaan, waarbij ‘goed voelen’ en aandacht voor de persoon de natuur centraal staan. Onze leefomgeving heeft het nu al te stellen met grote uitdagingen op het gebied van milieu, grondstoffen, schade door moderne gejaagde leven, stress en ziektes / virussen. Ook de cosmetica industrie moet op zoek naar een nieuwe balans, waarbij 3 eigenlijk hele simpele vragen gesteld kunnen worden: Wat is goed voor onze planeet, lichaam, mind. De doel van Ginkel`s is om vanuit een zo klimaat zo goed mogelijk onze klanten te voorzien van de beste basics en hoogwaardige cosmeticalijn voor optimale schoonheidsverzorging in de professionele salons en natuurlijk ook voor thuis gebruik.

Grutsk

Vegan Cosmetics. Trots op jezelf, trots op je uiterlijk, start met Grutsk, the best basics in beauty!

Ginkel`s Cosmetica ontwikkelt al sinds 1984 cosmetica voor de professionele markt. Duizenden beauty professionals vertrouwen in hun dagelijkse werk op de kwaliteit en werkzaamheid van Ginkel`s Cosmetica. Speciaal voor thuisgebruik ontwikkelde Ginkel`s een nieuwe serie met de beste basics voor de dagelijkse skin care routine. Meer heb je niet nodig! Bij een nieuwe serie hoort natuurlijk ook een nieuwe naam! Grutsk, dit is het Friese woord voor trots! trots zijn op jezelf begint al met trots zijn met je uiterlijk. Natuurlijk zijn we zelf trots op deze nieuwe lijn met basics! Niet alleen vanwege de uitstraling van de producten, maar meer om de inhoud. Stuk voor stuk basis recepten die geïnspireerd zijn op de natuur. En om het nog mooier te maken zijn deze producten helemaal VEGAN! Ook zijn we er trots op dat de verpakkingen van Grutsk voor meer dan 50% bestaan uit gerecyclede materialen. Dit gaan we de komende jaren verder uitrollen over al onze producten.

Prijs Grutsk:

Hand soap 200 ml € 9,50

Hand cream 100 ml € 9,50

Cleasing tonic 200 ml € 9,50

Cleasing milk 200 ml € 9,50

Eye serum 50 ml € 9,50

Day cream 100 ml € 9,50

Night cream 100 ml € 9,50

De huidverzorging voor mannen

Huidverzorging voor mannen is helemaal hip! Helaas nog niet overal in Nederland en België, maar in de grote steden is het booming. Er komen steeds meer mannen in de schoonheidssalon. Het uiterlijk bij mannen telt nu ook echt helemaal mee. Ginkel`s cosmetica lanceerde afgelopen jaar ( 2020 ), een volledige vernieuwde skin care lijn voor mannen. Een complete lijn verzorgingsproducten op basis van actieve plantaardige ingrediënten voor de verzorging van de robuuste en doorleefde mannenhuid. Een lijn die niet alleen extra voeding en hydratatie geeft, maar ook heerlijk geurt met het stoere aroma van sandalwood.

Voor in de salon!

Op basis van deze skin care lijn kan ook een volledige schoonheidsbehandeling voor in de salon samengesteld worden. Speciaal voor professionele toepassing stelde Ginkel`s dan ook een professionele start box samen. In deze box vind je alle producten voor de gezichtsbehandeling voor de salon.

Voor thuis!

Face care for men is nu ook verkrijgbaar als home box. Een compact startset met de dagelijkse basics om thuis de huid in conditie te houden: reiniging foam, schrub, balm, oog crème. Ook: hair & body wash.

Prijs skin care Men:

Hair en body wash 200 ml € 8,50

Face wash foam 150 ml € 8,50

Face schrub 100 ml € 10,65

Face mask 100 ml € 10,65

Face balm 50 ml € 10,65

Eye cream 30 ml € 14,95

Rosa skin care

Blozen, roodheid, bultjes, puistjes en zichtbare bloedvaatjes in het gezicht. Dit zijn allemaal kenmerken van de huidaandoening Rosacea. Alhowel Rosacea helaas niet volledig over gaat, kun je ook door middel van de juiste huidverzorging, huidbehandelingen en het vermijden van triggers, Rosacea onder controle krijgen. De nieuwe Ginkel`s Rosa Care lijn biedt die fijne milde verzorging die dit huidtype nodig heeft. Rosacea is een vervelende aandoening, maar het is gelukkig niet gevaarlijk of besmettelijk. Naast roodheid kunnen er ook verdikkingen van de huid optreden, dit gebeurt vaak rond de neus. Wist u dat er ook een vorm van rosacea bestaat die in de ogen voorkomt? Hierbij kun je last krijgen van oogklachten zoals pijnlijke of droge ogen, lichtschuwheid of wazig zien.

Rosa skin care

Ginkels ontwikkelde een speciale milde verzorgingslijn op basis van natuurlijke actieve ingrediënten. Een lijn die comfortabel aanvoelt, meehelpt om de roodheid en irritatie te kalmeren en de huid een mooiere uitstraling geeft.

Ginkel`s Rosa Care is geen wondermiddel dat rosacea geneest! Hiervoor heb je de medische preparaten of gezondheidsproducten nodig. Rosa Care biedt juist zachte reinigers, een hydraterend gel masker, een effectieve exfoliatie en licht camouflerende en kalmerende crèmes: dag crème, nacht crème, oog crème. Precies de tools die een schoonheidsspecialist nodig heeft om de geplaagde huid met succes te behandelen en verzorgen. Ook zijn de producten voor thuis beschikbaar, zodat het effect van de professionele behandeling thuis verder uitgebouwd kan worden.

Prijs Rosa skin care:

Soft cleasing gel 150 ml € 14,50

Gentle peeling 50 ml € 0,90

Calming mask 100 ml € 20,50

Eye care serum 30 ml € 20,50

Calming day cream 50 ml € 20,50

Nourishing night cream 50 ml € 20,50

Vitamine E Face Care

[voor normale en gemengde huidtypes]

Vitamine E Face Care is speciaal ontwikkeld voor de normale en gemengde huid. Het normale huidtype is mooi in balans en heeft een zachte en gezonde structuur. Natuurlijke vitamine E heeft als krachtige anti-oxidant de eigenschap om de huid te beschermen tegen de eerste tekenen van het ouder worden en tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Prijs Vitamine E:

Lotion 200 ml € 11,50,

Reinigingsmelk 200 ml € 11,50,

Face wash foam150 ml € 11,50

Scrub 100 ml € 16,50,

Masker 100 ml € 16,50,

Dag- en nacht crème 100 ml € 16,50

Oog serum 30 ml € 20,50

Aloë Vera & Green Tea Face Care

[voor droge en gevoelige huidtypes]

Aloë Vera & Green Tea Face Care is opnieuw ontwikkeld om de droge en gevoelige huid optimale verzorging te bieden. Deze producten zijn geformuleerd met ingrediënten die geselecteerd zijn op een milde actieve werking om de kwetsbare huid niet verder te belasten. Aloë vera extract staat bekend om de uitstekende vocht inbrengende eigenschappen, terwijl groene thee extract als krachtige anti-oxidant de huid beschermt.

Prijs Aloe-vera:

Lotion 200 ml € 11,50

Reinigingsmelk 200 ml € 11,50

Cleansing foam 150 ml € 10,90

Scrub 100 ml € 17,90

Masker 100 ml € 17,90

Dag- en nacht crème 100 ml € 18,50

Oog serum 30 ml € 20,50

Collagen Face Care 40 +

[voor verouderende huidtypes]

Professionele cosmetica serie op basis van een hoogwaardig peptiden-complex dat de collageen synthese in de huid

stimuleert, hyaluronzuur aanmaakt en de activiteit van fibronectines stimuleert. Rimpels en kraaienpootjes worden zo

van binnenuit bestreden. De huid krijgt snel een voller aanzien. Zeer geschikt voor de verouderde huid.

Prijs Collagen:

Reinigings mousse 200 ml € 10,90

Lotion 200 ml € 11,50

Reinigingsmelk 200 ml € 11,50

Scrub 100 ml € 21,75

Masker 100 ml € 21,75

Anti-aging serum 30 ml € 20,50

Dag- en nacht crème 100 ml € 18,50

 Argan Face Care 50 +

[voor intensief herstel en behoud van een vitale huid]

Professionele cosmetica serie op basis van Marokkaanse Argan Olie en actieve ingrediënten voor intensief herstel en behoud van een vitale huid. Met speciale zorg geformuleerd uit milde basis ingrediënten die de huid niet irriteren of allergieën veroorzaken. Geschikt voor huidverbetering en bescherming voor de verouderende huid.

Prijs Argan:

Reinigings mousse € 13,25

Lotion 200 ml € 17,25

Reinigingsmelk 200 ml € 17,25

Scrub 100 ml € 23,50

Masker 100 ml € 23,50

Argan olie 100% puur – 50 ml € 20,00

Dagcreme 50 ml € 23,50

Nachtcreme 50 ml € 23,50