Mesotherapie met naalden

Bezoek mijn nieuwe website: www.cristina-salon.nl ( 2022 )
Huidveroudering rond de mond wordt gekenmerkt door verticale rimpels op en rond de lippen, marionetlijntjes en diepere neus-lippenlijn, fronsen van de mond, collageenverlies en verslapping.

Waarom mesotherapie laten doen?
Mesotherapie zorgt ervoor dat de stofwisseling in de huid wordt geactiveerd en hierdoor kunnen dus verouderingsverschijnselen worden behandeld. Het samenklonteren van collageen wordt bijvoorbeeld ongedaan gemaakt. Dat is weer goed voor de egaliteit van de onderste huidlagen waardoor de huid nieuwe veerkracht en elasticiteit (terug) krijgt.

Ik het een aantal flink diepe rimpels. Dus, een paar prikjes en die rimpels zijn zeker weg?

Nee, zo werkt niet. Echt diepe rimpels kunnen met deze techniek niet opgevuld of weggehaald worden. Het gaat om het gladtrekkend en verfrissend effect. Mesotherapie kan heel mooi rondom de ogen en mond worden gebruikt. Ook kunnen de schadelijke gevolgen van roken, luchtvervuiling en zonlicht worden aangepakt. Daarnaast is het een goed middel voor de behandeling van droge en ruwe huid.

Mesotherapie wordt gedaan d.m.v. inspuitingen met een speciaal apparaat dat ‘mesogun’ heet. Dit apparaat zorgt ervoor dat op een snelle en doeltreffende wijze de werkzame stof wordt ingespoten.

U ziet het resultaat vanaf de eerste behandeling maar voor een betere resultaat wordt geadviseerd om een kuur van 5 behandelingen te doen.
De huid ziet er weer jong en stralend uit na 5 behandelingen. Oneffenheidjes worden minder, ook kleine rimpels, echt diepe rimpels zijn minder diep, vaak weer acceptabel, maar mesotherapie is geen filler. Wanneer u het volledig glad wilt hebben, dan moet het afgemaakt worden met fillers en botox, waarvan u zich wel moet afvragen of het mooi is. Een mooie, gave huid, waar de ontsierende sporen van stress, ziekte, een zwaar leven of ouderdom van weggewerkt zijn, is anders dan glad gespoten zijn.

Producten: 
Werkzame stoffen:                                                                                                                                            Hyaluronzuur: Vochtvasthoudende stof. Deze stof hydrateert de huid en voorkomt dat de huid vocht verliest.

Vitaminen: Speelt een belangrijke rol bij verschillende huidfuncties, zoals bij de collageensynthese, het herstel van de bescherming tegen schade door vrije redicalen, bij wondheling en bij het beschermen tegen veroudering.

Anti-oxidanten: DMAE is een krachtige mix van antioxidanten die de celmembranen in de huid stabiliseert, fungeert als neurotransmitter, de huid lift en verstevigt en als drager kan fungeren voor andere werkstoffen.

Cafeïne: De toename van cafeïne in de huid kan andere mechanismen bundelen, zoals melanognese, en op bepaalde ontstekingen een regulerende werking hebben. Hetzelfde mechanisme verhoogt de perifere bloedstroom en het gebruik hiervan in combinatie met andere stimulerende actieve stoffen in de lederhuid is vaak toegepast om de kwaliteit en de dichtheid van de weefsels te verbeteren.

Per behandeling kost het € 75,00.

Het resultaat is fantastisch en onmiddellijk.