Mesotherapie zonder naalden: bezoek mijn nieuwe website: www.cristina-salon.nl ( 2022 )

Voor iedereen die mesotherapie wel aanspreekt maar die naalden niet ziet zitten is er sinds kort ook een mesotherapie-zonder-naalden-behandeling die uitstekende resultaten garandeert. Bij mesotherapie zonder naalden werkt de techniek dankzij de doorlaatbaarheid van de celwand door met hoge  voltages te werken en dit in combinatie met electroforeze. Daardoor kunnen grote hoeveelheden werkzame stoffen (plantextracten, enzymen en vitaminen) tot in de diepste huidlagen binnendringen. De behandeling geeft spectaculaire resultaten, dit alles zonder chirurgie en zonder naalden.

Het grote voordeel van mesotherapie zonder naalden is dat er geen risico’s zijn op nevenwerkingen of ongemakken. De behandeling is aangenaam, relaxerend en volledig pijnloos. Mesotherapie zonder naalden kan toegepast worden in een  Anti-aging programma (huidverjonging). Werking en resultaten gelaatsbehandeling (mesolift).

De basisstof is een zuiver natuurlijk hoog gedoseerd hyaluronzuur of collageen. Door mesotherapie verbeteren de stofwisselingsprocessen in de huid, waardoor de oorzaak van de verouderingsverschijnselen wordt aangepakt. Hierdoor worden de onderste huidlagen weer egaal en verkrijgen ze nieuwe veerkracht en elasticiteit. Schadelijke gevolgen van roken, luchtvervuiling en zonlicht worden eveneens aangepakt. Daarnaast werkt mesotherapie goed tegen fijne rimpels en een droge en ruwe huid.

Deze behandeling kost € 50,00