Permanent make-up

Ideaal voor dames die geen tijd hebben

Permanente make-up apparatuur

MB Cosmetics biedt u meerdere apparaten voor professionele permanente make-up, waarmee u perfect kunt werken. De apparaten zijn onder supervisie van MB Cosmetics ontwikkeld en voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. Zo bent u altijd verzekerd van het beste resultaat voor uw cliënten.

MB Beautyliner

MB Beautyliner heeft als belangrijkste kenmerken een unieke lichtgewicht pigmentatiepen (handstuk) en een met tiptoetsen te bedienen digitaal besturingssysteem. U kunt daardoor zeer nauwkeurig en stabiel werken, vrijwel zonder geluid en trillingen.

Apparatuur en naaldmodules

En omdat ik vind dat alleen het beste goed genoeg is, heb ik in mijn salon een apparaat van de hoogste kwaliteit. Speciaal voor het perfect aanbrengen van permanente make-up. Het apparaat Beautyliner heeft diverse gebruiksmogelijkheden, een groot bedieningsgemak en het heeft een handzaam formaat. Dit apparaat is ontwikkeld met de nieuwste technologie, zoals bijvoorbeeld de naaldmodule. Deze is zo ontworpen dat pigment en/of wondvocht nooit kan teruglopen in het handstuk. Het precieze diepte instelmechanisme zorgt ervoor dat de diepte stapsgewijs aangepast wordt. Voor een nog fijnere afstelling van de naald. – De naalden zijn steriel verpakt, heel scherp en van de beste kwaliteit. – Een unieke pigmentatie pen – Digitaal besturingssysteem – Handige tip-toets bediening – Een precies diepte instelmechanisme

Perfect resultaat

Constante naaldfrequentie is gewaarborgd. Alle uitslagen zijn even groot. De afstand tussen de uitslagen is gelijk. Het handstuk is van lichtgewicht aluminium. Het resultaat is fantastisch.

Voor wie is de permanente make-up?

Voor dames die geen tijd hebben of zich niet zelf  kunnen zich opmaken. Vrouwen die graag verlost willen zijn van het dagelijkse opmaken. Die graag veel aan sport doen. Iedereen die allergisch is voor de normale make-up. Dames die perfecte wenkbrauwen willen en blijvende lijntjes voor onder en boven de ogen.

Prijs:

Wenkbrauwen: € 150,00

Lijntje boven de ogen: € 100,00

Lijntje onder de ogen: € 100,00