Ontdek uw verbogen krachten met Reiki

De geschiedenis van Reiki:

Mikau Usui ( 1865-1926 ) was geboren in Japan. Er bestaan diverse visies op zijn levens verhaal. Een daarvan is deze: Op een berg in Kurama ging Mikao Usui 21 dagen mediteren. Op de 21e Dag kreeg Usui moment van verlichting. Hij ontwikkelde aan de hand van deze ervaring een hieling systeem, wereld bekend als Reiki.

Wat betekent Reiki?

  • Het word Rei komt uit het japans en betekend: hieling, universeel, spiritueel bewust zijn. Sommige mensen noemen dit ook wel ( bewust zijn van ) God of Universum.
  • Het word Ki betekend: levens kracht, de drijvende kracht in ons bestaan.

Reiki os levenskracht is er altijd al gewest; het is dus niet uitgevonden door Usui. Maar hij werd wel er zich bewust van en gaf een naam.

Heling methode: Middels handen en voeten.

Voor wie is de Reiki geschikt?

Voor iedereen, je kunt jezelf Reiki geven, maar ook aan de anderen. Zelfs op zwangere vrouwen heeft Reiki een positieve invloed, ook voor de baby ( maximaal 15 min. )

Een kind tot 7 jaar, het is geadviseerd tot maximaal 30 min, Reiki geven.

Reiki kan het ook met afstaand gegeven worden. De medium kan wel communiceren met de persoon ( die de Reiki zal krijgen ) via de tel of computer. Met concentratie en de juist intentie.

Ook dieren zijn ontvankelijk voor het ontvangen van Reiki.

Reiki is een alternatieve zorg

Het kan dus aanvullende worden gebruikt naast reguliere zorg. Het is geen vervanging; raadpleeg bij klachten ook altijd naan een arts te gaan.

Reiki kan ook helpen om lichamelijk, emotioneel en mentaal balans te ervaren.

Soms, Reiki wordt gebruikt om emoties of trauma`s te helen, verslaving te doorbreken, inzicht te krijgen in de persoonlijke groei en om je bewustzijn te vergroten.

Mikau Usui heeft ook reiki symbolen ontwikkeld.

Waarvoor wordt Reiki voor gebruikt?

Met Reiki ontwikkel je je intuïtie en leer je te vertrouwen op de universele energie.

Na verloop van tijd voel je elke gebieden meer of minder aandacht nodig hebben.

Reiki is alles behalve een techniek die je moet leren, maar juist voelen.

In mijn salon bied ik deze uitstekende behandeling voor € 50,00 en duurt het 1 uur ongeveer.

Klankschalen

Mijn kennismaking met klankschalen
Mensen vragen mij vaker hoe ik voor het eerst in aanraking kwam met klankschalen. Het is niet iets waar ik naar heb gezocht. Ik ben er toevallig mee in aanraking gekomen. Het kwam op mijn pad. Mijn ervaring is dat het vaak zo gaat met mensen die ik ontmoet. Dat is logisch. Het geluid van klankschalen is niet iets wat je vooraf kunt bedenken als je het niet kent. Het is complex en wonderlijk mooi. En vaak een bijzondere en verrassende ervaring voor mensen.

Deze geweldige therapie kost het € 50,00 en duurt het 1 uur ongeveer.