Tanden bleken

voor de behandeling

na de behandeling

Tooth Fairy UV Tanden Bleek Systeem

Tooth Fairy producten zijn geproduceerd door een mondhygiëniste met jarenlange internationale ervaring in de verkoop van Tand Kristallen in de professionele schoonheidssalons en haar branche sinds 1999.
Tooth Fairy staat al jaren bekend om de producten van topkwaliteit.

Tanden Bleken door middel van UV licht kan zich nu in de cosmetische wereld nestelen dankzij een wetsverandering. De wet luidt nu: “men hoeft geen tandarts te zijn om deze behandeling uit te voeren aangezien dit een cosmetisch product is“.
Deze verandering heeft Tooth Fairy ertoe aangezet haar Tanden Bleek productenserie uit te breiden met een bleekmethode door middel van UV licht. Deze UV licht bleekmethode biedt u een snelle, makkelijke, en betaalbare behandeling!

Vele mensen hebben altijd al gedroomd van een witter gebit maar vonden de kosten van de behandeling bij de tandarts te hoog. Deze behandeling kost € 75,00  bij Cristina`s schoonheidssalon en haarstijl.

Het tandenbleek proces

Het proces van tanden bleken is simpel. De vergelijking kan gemaakt worden met een reinigende gezichtsbehandeling.
Tanden hebben net als de huid poriën en hierin kan zich verkleuring ophopen. Verkleuring kan diverse oorzaken hebben zoals het drinken van koffie, thee en rode wijn maar ook roken en ouderdom.
Zodra de bleekgel met de tanden in aanraking komt begint het bleekproces en zal de verkleuring in de poriën van de tanden worden afgebroken.

Informatie over tanden bleken

Informatie over tanden bleken. Het bleken verandert de kleur van de tanden, echter het resultaat is niet blijvend. Elke 3 maanden tot 2 jaar heeft de cliënt een zogenaamde opfrisbehandeling nodig.

Tanden Bleek Method 1Method 1

Methode 1 Tanden Bleek Set

Methode 1 kiest u indien uw cliënt geen in het zicht liggende reparaties aan het gebit heeft. Bij deze Methode vult u het bitje met bleekgel, plaatst het in de mond van uw cliënt en richt u de UV lamp op het gebit. U stelt de UV lamp in op 15 minuten en herhaalt de procedure 2-3 keer per behandeling, achter elkaar. Na elke 15 min wordt de mond  afgespoeld met water en dit proces wordt herhaald tot maximaal 15 min.
Methode 1 maakt de tanden 3 tot 7 tinten witter.

Method 1Method 1Method 1Method 1Method 1Method 1

Tanden Bleek Method 2

 Method 2

Methode 2 kiest u indien de cliënt bijvoorbeeld in het zicht liggende kronen, bruggen, vullingen of een sterke kokhalsreflex heeft, bij extreme verkleuringen of als het bitje niet goed past. Deze methode voert u uit door de mondspreider te plaatsen en de bleekgel direct op de tanden aan te brengen met behulp van de bleekpen. U stelt de UV lamp nu in op 15 minuten en herhaalt de procedure 2-3 keer per behandeling. Achter elkaar (op hetzelfde dag/ moment) Dus, 45 min behandeling + de tijd om de mond af te spoelen.
Vanaf dat u binnenkomt totdat u vertrekt, duurt de behandeling ongeveer 1 uur en 15 min. minimaal (het kan wat langer duren i.v.m. het geven van uitleg). Ik wil het graag nogmaals persoonlijk uitleggen aan de mensen die niet via mijn website deze informatie hebben gelezen of niet begrijpen. Ik heb heel veel geduld… ik herhaal het graag 10 keer als het nodig is.
Methode 2 maakt de tanden 4 tot 8 tinten witter. Ik kan helaas geen garantie geven.
Het UV licht schijnt bij deze methode direct op de tanden en geeft daarom een betere resultaat. Methode 2 kunt u dus ook goed gebruiken als één tand meer verkleuring heeft. U kunt hiermee een egaal resultaat bereiken. Ook als mensen bruggen/kronen/of porseleinen tanden hebben en u hier de rest van het gebit op aan wilt passen.

Method 2Method 2Method 2Method 2Method 2Method 2

Afhandeling van tanden bleekmethoden 1 en 2.

Tanden bleek

Foto`s van de i phone 030Foto`s van de i phone 033

Foto`s van de i phone 027Foto`s van de i phone 026importeren-fotos-cristina-i-phone-303importeren-fotos-cristina-i-phone-304laatste-fotos-24-102016-012

Ik doe mijn best om jullie te helpen en een perfect werk af te leveren. Ik hoop die ik genoeg informatie op mijn website heb gegeven, anders… a.u.b. bel mij op of stuur mij maar een app of sms.
Nogmaals, houd er rekening mee dat deze behandeling in totaal ongeveer 1 uur en 15 min duurt, misschien iets langer. Ik bedoel…. vanaf dat u binnen komt, naar de kamer gaat, en plaats neemt op de stoel, de voorbereiding van de behandeling, 15 min werking van de gel in combinatie met de UV lamp, de mond afspoelen, even goed door ademen, en nog een keer het proces herhalen. Dit kan tot maximaal 3 keer 15 min (achter elkaar) herhaald worden.