Het tanden bleek process

Het proces van tanden bleken is simpel. De vergelijking kan gemaakt worden met een reinigende gezichtsbehandeling. Tanden hebben net als de huid poriën, hierin kan zich verkleuring ophopen. Verkleuring kan diverse oorzaken hebben zoals het drinken van koffie, thee en rode wijn maar ook roken en ouderdom. Zodra de bleekgel met de tanden in aanraking komt begint het bleekproces en zal de verkleuring in de poriën van de tanden worden afgebroken. Bij deze Methode vult u het bitje met bleekgel, plaatst het in de mond van uw cliënt en richt u de UV lamp op het gebit. U stelt de UV lamp in op 15 minuten en herhaalt de procedure 2-3 keer per behandeling. Methode 1 maakt de tanden 3 tot 7 tinten witter.

 

Informatie over tanden bleken

Informatie over tanden blekenHet bleken verandert de kleur van de tanden, echter het resultaat is niet blijvend. Elke 6 maanden tot 2 jaar heeft de cliënt een zogenaamde opfrisbehandeling nodig.
De tanden verkleuren namelijk weer door de vaste gewoontes van uw cliënt; het drinken van koffie, thee en rode wijn etc.Het tanden bleek processMethod 1Method 1

Method 1Method 1Method 1Method 1Method 2Method 2Method 2

Tanden Bleek Method 2

 Method 2

Methode 2 kiest u indien de cliënt bijvoorbeeld in het zicht liggende kronen, bruggen, vullingen of een sterke kokhalsreflex heeft, bij extreme verkleuringen of als het bitje niet goed past. Deze Methode voert u uit door de mondspreider te plaatsen en de bleekgel direct op te tanden aan te brengen met behulp van de bleekpen. U stelt de UV lamp nu in op 10 minuten en herhaalt de procedure 2-3 keer per behandeling. Methode 2 maakt de tanden 4 tot 8 tinten witter.
Het UV licht schijnt bij deze methode direct op de tanden vandaar het betere resultaat. Methode 2 kunt u dus ook goed gebruiken als één tand meer verkleuring heeft. U kunt hiermee een egaal resultaat bereiken. Ook als mensen bruggen/kronenen/of porceleinen tanden hebben en u hier de rest van het gebit op aan wilt passen.